tuinonderhoud tuinontwerp Almere
Buitengewoon goed

Ondersteuning bij het tuinieren in regio Almere

Tuinieren is voor veel mensen een hobby, soms zelfs een passie. En gelijk hebben ze. Het geeft voldoening om de bloemen en planten te zien groeien die u zelf verzorgt. In de tuin bezig zijn is harstikke leuk, maar de saaie en steeds weer terugkerende werkzaamheden zijn de mindere kant van het tuinieren.

Samen maken we licht werk

Onkruid wieden, het gazon maaien, de heg knippen of bomen snoeien: deze zware en tijdrovende klussen zijn voor veel mensen de minder zonnige kant van tuinieren. Wilt u bijvoorbeeld wel graag zelf uw moestuin onderhouden of uw planten verpotten, maar de andere werkzaamheden liever uitbesteden? Dan komen de hoveniers van Rovon Service Tuintechniek uit Almere naar u toe. Of u nu een kleine stadstuin heeft of een groot groen perceel: wij zorgen ervoor dat uw tuin er weer verzorgd uitziet. Zo houdt u tijd over voor de leukere werkjes en misschien wel het belangrijkste: het genieten van uw mooi onderhouden tuin.

Advies
Wat is de beste periode om de heg te snoeien? Is de lavendelplant bestand tegen vorst? Moet de beplanting tussentijds nog mest krijgen? Wanneer u graag zelf uw tuin wilt onderhouden, maar graag wat tips ontvangt over de beplanting en verzorging ervan, komen we graag bij u langs. Met ons persoonlijke advies steekt u straks vol vertrouwen de handen uit de mouwen.

Volledige tuinverzorging
Heeft u zelf geen groene vingers of geen tijd om de tuin te verzorgen? We komen naar u toe voor de complete onderhoud van uw tuin. U kunt kiezen uit diverse onderhoudscontracten met een vaste lage prijs. Uiteraard kunt u ook met ons afspreken dat we in het voorjaar en najaar langskomen voor een seizoensbeurt of diverse opruimwerkzaamheden.

 

Tuinontwerp en tuinaanleg

Begint u bij uw nieuwbouwhuis met een kale vlakte of wilt u juist uw bestaande tuin opnieuw laten inrichten? Heeft u al een duidelijk idee over de vormgeving of heeft u nog niets voor ogen? Rovon Service Tuintechniek uit Almere biedt voor elk uitgangpunt een passende oplossing. Laat ons de zaak eens met een frisse blik bekijken en uitwerken. Wellicht kunnen we u verbazen met een origineel en betaalbaar idee. In ieder geval kunt u rekenen op een professioneel detailontwerp, beplantingsplan en een realistische kostenraming. Het plan is eventueel met een modulaire opbouw verkrijgbaar, zodat u uw tuin in fases kunt (laten) realiseren.

Korting op tuinaanleg
Laat u door ons uw nieuwe tuin ontwerpen en vervolgens aanleggen? Dan brengen wij een deel van de ontwerpkosten in mindering op de uitvoeringskosten. Zo geniet u naast een nieuwe tuin ook van een leuke korting.