Buitengewoon goed

Onze hoveniersdiensten voor bedrijven in en om Almere

Het aanzicht van uw kantoor begint niet bij de receptie, maar al voor de deur: een net bestraat parkeerterrein, een mooi voetgangerspad en beplanting voor een verzorgde uitstraling. Binnenin het gebouw geven goed onderhouden planten en bloemen een prettige sfeer. Rovon Service Tuintechniek uit Almere neemt de groenvoorziening op zich en maakt van uw bedrijf een waar visitekaartje.

Specialisten aan het werk

Een bedrijfstuin ontwerpen of de beplanting regelmatig onderhouden kost tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan bijvoorbeeld afspraken met klanten of vergaderingen met collega’s. Wij hebben alle tijd om deze taken bij u uit handen te nemen, zodat u zich geheel kunt wijden aan uw belangrijkste taak: het runnen van uw onderneming.

Offerte op maat

Een hovenier in de arm nemen voor de groenvoorziening in Almere prijzig? Nee hoor, niet met de specialisten van Rovon Service Tuintechniek. Onze efficiënte manier van werken zorgt voor een relatief lage kostprijs: naar aanleiding van uw wensen ontvangt u een gedetailleerde maatwerkofferte.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Groenvoorziening

We realiseren de aanleg van binnen- en buitentuinen en landschapsarchitectuur. Beplantingsadviezen met uitvoering en onderhoud behoren ook tot de mogelijkheden.

Hydrocultuur

Uw groenvoorziening groen houden? Wij zorgen voor de juiste hoeveelheid water en voedingsstoffen voor de binnenbeplanting van uw kantoor.

Facilitaire diensten

In de wintermaanden kan het flink vriezen. Met onze gladheidsbestrijding voorkomt u ongelukken. We komen op en om uw terrein preventief strooien.

Voor bedrijventerreinen

Beplanting bij uw bedrijventerrein voegt direct sfeer toe en maakt het een prettige verblijfplaats. Struiken, planten en gras vereisen echter wel onderhoud om in goede staat te verblijven. Onze facilitaire dienstverlening voor bedrijventerreinen in de regio Almere bestaat ook uit het onderhouden van het groen op uw terrein. We houden het bedrijventerrein schoon, verwijderen onkruid tijdig en snoeien planten en struiken wanneer dit nodig is.

Meer informatie