kantoortuin  hoveniersbedrijf Almere
Buitengewoon goed

Onze hoveniersdiensten voor bedrijven in en om Almere

Het aanzicht van uw kantoor begint niet bij de receptie, maar al voor de deur: een net bestraat parkeerterrein, een mooi voetgangerspad en beplanting voor een verzorgde uitstraling. Binnenin het gebouw geven goed onderhouden planten en bloemen een prettige sfeer. Rovon Service Tuintechniek uit Almere maakt van uw bedrijf een waar visitekaartje.

Specialisten aan het werk

Een bedrijfstuin ontwerpen of de beplanting regelmatig onderhouden kost tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan bijvoorbeeld afspraken met klanten of vergaderingen met collega’s. Wij hebben alle tijd om deze taken bij u uit handen te nemen, zodat u zich geheel kunt wijden aan uw belangrijkste taak: het runnen van uw onderneming.

Offerte op maat
Een hovenier in de arm nemen prijzig? Nee hoor, niet met de specialisten van Rovon Service Tuintechniek. Onze efficiënte manier van werken zorgt voor een relatief lage kostprijs: naar aanleiding van uw wensen ontvangt u een gedetailleerde maatwerkofferte.

Onze diensten

Groenvoorziening

We realiseren de aanleg van binnen- en buitentuinen en landschapsarchitectuur. Beplantingsadviezen met uitvoering en onderhoud behoren ook tot de mogelijkheden.

Hydrocultuur

Uw groenvoorziening groen houden? Wij zorgen voor de juiste hoeveelheid water en voedingsstoffen voor de binnenbeplanting van uw kantoor.

Schoonmaak

Het hele jaar door een groen en verzorgd kantoor? Met flexibele contracten - voor de lange of korte termijn - onderhouden we zowel de binnen- als buitenruimte van uw kantoor.

Facilitaire diensten

In de wintermaanden kan het flink vriezen. Met onze gladheidsbestrijding voorkomt u ongelukken. We komen op en om uw terrein preventief strooien.

Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Voor een afspraak belt u naar 036 - 5376146.

Contact opnemen